lørdag 7. mai 2011

INTERESSERT I TRAV?

Hvorfor ikke starte opp med ditt barnebarn, sønn eller datter - og kom inn i det positive travmiljøet på en god og trygg måte. Ingen andre hobbyer er så fengende, og hele familien viser seg å bli engasjert om noe ilag.  Hest er den sterkest økende populære fritidsaktivitet, og Gamnes gård har siden 2005 aktivt tilrettelagt for mange gode familieopplevelser - og dyktige ungdommer til start.

Gamnes gård har den bredeste og mest allsidige kompetanse for hestesport med de beste tilbakemeldinger og et stabilt og positivt stallmiljø. Gården har to stallanlegg, stall Oldersletta (18 stallplasser) og stall Gamnes (32 stallplasser) - og er landsdelens desidert største private hestesportaktør. Gården har egne ride- og treningsveier utenom trafikkerte veier, og en klar fokus på 0-ulykker i forbindelse med aktivitetene. Vi er stolte over våre resultater, og har siden 1993 bidratt til å bygge en seriøs familiebedrift med hest som næring og pådriver for realisering av Harstad Travpark og voksent organisasjonsapparat for sporten.

Etter en periode med mye turbulens innen travmiljøet, med utstrakt mobbing og mistenkeliggjøring av våre resultater - ser det ut til å lysne. Kanskje var regionen ikke tilstrekkelig moden for å oppdage at det er forskjell å ha hest som hobby, og å ha hest som næring. Gamnes gård skiftet ut kua med hesten, og anerkjennes av mange miljø til å være det mest innovative som er skjedd innen landbruket siden golfbanen ble etablert på Røkenes gård for 30 år siden.

Nå åpnes muligheten for å bidra med flere ponnikusker, og Gamnes gård har erfarne gode ponnier fra den utrydningstruede Lyngs-Nordlandshestrasen (3 stk) og Shetlandsponni (5), tilsammen 8 ponnier som står til tjeneste. Vi kan vise til mange gode opplevelser og historier med NordNorsk vinnere.

Velkommen til gårds!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar